GRATIS RETOURNEREN

Bij KidsFavorites.nl kunt u gerust winkelen in de wetenschap dat als u achteraf toch niet tevreden bent u de bestelling kosteloos terug mag sturen. U kunt tot 90 (!) dagen na ontvangst van uw bestelling aangeven dat u zich heeft bedacht.

Omdat we graag uw retourreden willen weten, vragen wij altijd om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onze medewerkers weten dan precies wat er met de bestelling moet gebeuren. De klant is verantwoordelijk voor het retour sturen van het product. U hoeft hier zoals gezegd geen verzendkosten voor te betalen. Wanneer een box of babykamer moet worden opgehaald door de KidsFavorites.nl Bezorgservice zijn de kosten circa €15,-. 

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?
1. Download onderstaand pdf formulier en print deze uit.
2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
3. Knip het adresveld (aangegeven met schaar) af en plak deze op de doos.
4. Voeg een kopie van de aankoopfactuur bij in de doos
5. Het retourformulier wat overblijft kan samen met de factuur in de doos gestopt worden.
6. Plak de doos zorgvuldig dicht.
7. Breng de doos naar een postkantoor bij u in de buurt.
8. Uw pakket wordt verstuurd.

Retourformulier
>> Download ons retourformulier
Hebt u geen printer om de bijlage te printen, schrijf de gevraagde gegevens dan op een brief / A4'tje.

  


Regels annuleren / ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren, kan dit altijd binnen 90 dagen na aflevering van je bestelling. De termijn gaat in op de dag, na aflevering van je bestelling. Bestaat je bestelling uit deelleveringen dan gaat de termijn pas in na levering van het laatste product. Zodra je het artikel terugstuurt dan kan dit naar het algemene antwoordnummer. Wanneer je de bestelling wilt annuleren zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling door ons binnen 14 dagen teruggestort worden. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft een artikel retour te gaan sturen.

Verwerking van uw retour
Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het pakket door Post NL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Je ontvangt zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontbinding het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.

Teleurstellende zwangerschap
Bij een teleurstellende zwangerschap kun je de ongebruikte artikelen retourneren naar KidsFavorites.nl. Na ontvangst van de artikelen ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag terug. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

Voorwaarden
- Artikelen mogen enkel binnen 90 dagen na ontvangst retour gestuurd of aangemeld worden. Na aanmelding van de retour heb je nog 14 dagen om het terug te sturen.
- In gebruik genomen voedingsartikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
- Stuur de artikelen compleet (inclusief alle toebehorende items bij het artikel) retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Bij beschadigde of incomplete artikelen zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
- Indien u een artikel retour stuurt vanuit België kan dit enkel met Post NL België of de Belgische standaardpost (geen koeriersdiensten). Neem in dat geval vooraf contact met onze klantenservice op.


Hulp nodig? Wij zijn er voor je!
U kunt op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur met ons chatten via de chatfunctie in de website. Ook kunt u ons op deze momenten bellen op het nummer 088-8659399. En uiteraard zijn wij ook per mail uitstekend te bereiken (info@kidsfavorites.nl).